3. oktoober 2013

Kas midagi?

Ei midagi. 

Ei midagi uut. V-Sündi müümisest midagi välja ei tulnud. Kahjuks või õnneks - seda näitab aeg. Sellest müügist tulnud raha kavatsesin investeerida uutesse vidinatesse, aga polnud ette nähtud. No ei osanud ette näha. Aga imestama ka ei hakka. Siiski väga spetsiifiline toode ja mingi idiootse hinna eest pole seda ka mõtet ära anda. Seega... 

Midagi siiski uut on. Küll aga mitte midagi silmapaistvat. Ehk siis välja paistvat. Ehk siis midagi välist. Seega siis midagi sisemist. 

Läpakal sain lõpuks superaeglase ja tõenäoliselt peagi sureva kõvaketta välja vahetatud superkiire (kuigi suht vähemahuka) SSD-ketta vastu. Sõnuseletamatult kiire. Väga-väga mõnusalt kiire. Küll aga tähendas see liigutus seda, et kõik pidin nullist tagasi panema ja jälgima, et kõvaketast kõrini täis ei pakiks. Ja kõigele boonusena tuli välja, et minu vanat Logic Pro'd ei ole võimalik enam erinevatel põhjustel installeerida. Seega pidin uue soetama. MainStage'i niisamuti. Aga minu hing on rahul. Toimivad väga ilusasti ja lõpp hea kõik lõpp-hea. 

Loodetavasti peagi midagi veel. 

Kommentaare ei ole: